El grup de power-pop ebrenc Gebre treu un nou disc, titulat “Riu Amunt”. Un treball costumista amb guitarres enèrgiques i tonades lluminoses, tot cantat amb el distintiu accent ebrenc. 11 cançons gravades i mesclades a Caballo Grande Estudios i masteritzat a The Groove Sound.

Els temes del disc són molt diversos, parlen de paternitats i maternitats esgotadores a ‘Quan tot va començar‘; ‘Me van salvar‘ o ‘Riumar‘, una metàfora del dolor, la nostàlgia i la situació que està vivint el Delta; o les sensacions de la matinada del primer d’octubre de 2017 a ‘Dos quarts de sis’.

El grup format pel flixanco Aleix Ferrús, Adrià Gonzàlez, Dani Cervera i Llorenç Orriols van anticipar aquests ritmes d’indie rock el 2019, amb l’EP “Marçà-Falset”. Ara presenten el primer llarga durada, “Riu amunt”, que l’estrenaran dissabte a la Fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca (FIM).

- Publicitat -