El quart disc de Renaldo & Clara comença amb el que podría ser un avís del que vindrà: “Així com un globus també s’infla el cor”. Igual que un globus, les seves cançons s’escapen de les mans fins perdre’s de vista i exploten amb un soroll brusc que espanta a qui agafa desprevingut.

A La boca aigua hi trobem tot el que ha fet de Renaldo & Clara un dels grups més importants del panorama català: pop, canvis imaginatius que fan que les cançons semblin tenir dos tornades diferents, ritmes de hip hop antic, arranjaments fresquísims i unes lletres enverinades i exactes que ens parlen de gairebé tots els estats de l’amor.

Acompanya a la sortida el videoclip de El riu, el tercer single del disc i una de les cançons més emocionants de La boca aigua.

- Publicitat -

Totes les cançons estan co-produïdes per Clara Viñals -juntament amb Innercut, Joan Borràs o Hidrogenesse- afegint a la seva paleta de sons ritmes de funk brasiler i UK Garage (S’està millor al carrer), o de reggaetón suau imaginat per Tom Tom Club (Per tu el que faci falta), acompanyades del pop electrònic efervescent que va marcar el seu anterior disc com els hits El riu, Trobo a faltar o Globus.