A Lleida hi ha unes postres que més que unes postres són un truc de màgia: la Taronja tropical. Una oblea en forma de taronja plena de gelat de crocant. Té aspecte d’estiu i sabor d’hivern. En tenen als restaurants i als supermercats, deu marcar caràcter.

“S’està millor al carrer” participa d’un joc semblant: a simple vista és una cançó de ball que arrenca a ritme de funk brasiler per canviar a UK garage, sona com una alliberació. Surt el sol, anem a ballar. Però a la que rasques una mica apareix l’angoixa. Que està passant dins de casa per voler agafar la porta? Per què la Clara Viñals “no vol explicar res del que passa?”.

Els joveníssims Sexenni refan la cançó potenciant el ritme i convertint-la en un hit de funk carioca, afegint-hi agressivitat i exuberància, com un estiu roent amb el cor gelat. El remix de “S’està millor al carrer” ajunta a dues generacions de músics lleidatans pocs dies abans de la presentació de “La boca aigua” -el celebrat quart disc de Renaldo & Clara- a la ciutat, que donarà el tret de sortida a la seva gira de sales.

- Publicitat -