Renaldo & Clara celebren 10 anys del seu primer LP “Fruits del teu bosc” (Bankrobber, 2014) amb una petita gira acústica durant la primavera, on tocaran cançons de la seva primera etapa i adaptaran alguna de les cançons que han fet de Renaldo & Clara un dels grups més importants de l’escena catalana.

Fa una dècada, Renaldo & Clara debutaven en format llarg amb 9 cançons que marcarien la trajectòria de la banda lleidatana. Tot els seus trets ja hi eren: les lletres precises, amb un punt amarg, barrejades amb melodies lluminoses, el gust pels arranjaments i les estructures lleugerament fora de norma,… amb un embolcall acústic. Després vindrien els instruments electrònics i la riquesa de ritmes dels seus darrers treballs, una dècada de cançons que farà recordar el seu repertori antic des d’una perspectiva fresca. Mirar enrere també pot ser un exercici estimulant si el teu passat el formen cançons com “Girasols”, “Els dies s’allarguen” o “les runes”.

Per aquesta celebració Renaldo & Clara seran la Clara Viñals i l’Hugo Alarcón, el grup reduït a un esquelet que no escatima en res: guitarra acústica, cello… seran unes poques dates primaverals abans d’encarar l’últim tram de la gira de “La boca aigua”.

- Publicitat -