Frame del videoclip del nou tema dels tres artistes catalans.
Frame del videoclip del nou tema dels tres artistes catalans.

Els artistes InnerCutPHOAC i Ferran Palau s’han unit per publicar la cançó ‘Amb tu’. A cavall del pop suau que caracteritza Palau, i amb tocs de hip-hop, Adrià Domènech (InnerCut), Pau Vehí (PHOAC) i Palau presenten una cançó de sonoritats electròniques, base lo-fi i una lletra d’amor i tendresa. La cançó ha anat acompanyada d’un videoclip casolà i d’estètica vintage, on inclús apareixen imatges d’un viatge a Londres d’un dels cantants.

Masteritzada per Jan Valls i publicada al divendres 21 d’abril, ‘Amb tu’ ens parla d’un amor encara latent, però trencat. “Amb tu dins el meu cap, aviat fins que es fa tard. Amb tu dins meu, encara que m’has fet molt mal…” entonen als primers versos. “… que vull un fill, que vull un préstec. Vull una casa que tingui jardí, i no cuidar-lo, i fer-ho amb tu…” fraseja Palau al breu solo que protagonitza a mig tema.

Aquesta, de fet, és la segona aparició de Palau en el que portem de 2023. Després de fer gira amb el seu últim àlbum “Joia” (2021, Hidden Track Records), Palau va fer els últims concerts a Cardadeu i Girona a finals del mes de gener. Des de llavors, ha col·laborat a l’ultim disc de la cantant sabadellenca Ven’nus a la cançó Melic. A més, aquesta setmana, també ha anunciat que ha posat veu a un dels temes del treball que presentarà la pianista i cantautora, Clara Peya, a finals del mes d’abril.

- Publicitat -

Amb tot, un tema de tres artistes catalans, d’amor, i a les portes de Sant Jordi. Un tema, a més, on es barreja l’anglès i el català, una nova faceta de PHOAC i InnerCut, qui acostumen a compondre les seves cançons íntegrament en anglès, o castellà.