Habla de Mí en Presente és una de les bandes joves més originals de la música independent espanyola. Nascuda a Berlin a mans d’un alemany, un francès i dos catalans, la formació ha sorprès gràcies a una barreja genial i molt genuïna de rumba i música electrònica batejada com technorumba. La genètica alemanya, francesa i catalana tiene poder.

D’aquesta unió tan especial va néixer el disc Vivir más -considerat un dels 50 millors discos nacionals de 2022 per Mondosonoro- i, posteriorment, una llarga gira a través de la qual, els Habla de Mí en Presente s’ha anat creuant amb molta gent que ja forma part de les seves vides: artistes, bandes, equips creatius, tècnics, periodistes, promotores de concerts i festivals, persones ràndom que gaudeixen de la música… És per aquesta raó que la seva nova cançó es titula “Nuevxs amigxs”: Un homenatge, doncs, a la voluntat d’ampliar el cercle de persones importants de les nostres vides.

En aquesta ocasió, Habla de Mí en Presente deixen a banda el ventilador per navegar entre referències tan diferents com “Walk On The Wild Side” de Lou Reed, Kings of Convenience o una part més rapejada que podria firmar Residente de Calle 13 o el Bad Bunny de “Yo no soy celoso”.

- Publicitat -

“Nuevxs amigxs” compta amb un videoclip firmat pel seu realitzador habitual Ignasi Àvila, que en aquest cas evoca els recursos en forma de llibre o de programa de TV que servien per aprendre llengües a la seva adolescència.

PRIMERES DATES CONFIRMADES
22/04/23 – Festes de la Primavera (Hospitalet de Llobregat)
29/04/23 – Falset
26/05/23 – Festival Maig (Santa Coloma de Queralt)
29/06/23 – Vida Festival (Vilanova i la Geltrú)
14/07/23 – Acampada Jove (Sant Sadurní d’Anoia)
21/07/23 – Festa Major Palafrugell
27/07/23 – Festa Major La Garriga
24/08/23 – Festa Major Prades
31/08/23 – Festa Major Vilafranca del Penedès
01/09/23 – Festival Gigante (Alcalá de Henares)