Després de dos anys en què l’artista ha estat la que més números 1 ha tingut a la ràdio, llança el seu segon àlbum d’estudi “Bellodrama”, un projecte totalment personal. Aquest treball és un conjunt d’històries i vivències que la mateixa artista, o el seu entorn més pròxim, han viscut durant aquests últims anys. Un seguit d’històries de desamor que han inspirat a l’artista a l’hora d’entrar a l’estudi a compondre amb el seu equip.

En aquest disc trobem cançons més up tempo com a ‘Bebé’ i ‘Un Millón de lunas’ amb tocs de batxata i ritmes més urbans. També hi descobrim cançons més properes al R&B, com ‘Ben & Jerry’s’. A més també trobem balades, com és el cas de ‘Rojo Amanecer’. A part de les ja conegudes ‘Se Iluminaba’ o ‘LAS 12’.

La gira d’aquest treball tindrà tres parades a Catalunya. El 21 d’abril serà a la Sala Razzmatazz de Barcelona i el 15 de juliol al Vallviva Festival de la Vall d’en Bas. A la capital catalana hi tornarà el 22 de desembre al Sant Jordi Club. Les entrades pels concerts a Barcelona ja estan disponibles.

- Publicitat -