“La Mitad” és l’aposta de Miki Núñez per arrencar el 2023 amb molt de ritme i un estil renovat causat per una col·laboració fresca i divertida amb l’artista revelació del pop espanyol Paula Koops.
Una bateria de pop-rock que marca un ritme més accelerat i efusiu deixa fluir tots aquests records que de vegades es converteixen en desitjos. Una relació passada, però no oblidada és l’arrel d’aquesta cançó desenfada que reclama totes les carícies i petons que es van quedar al tinter.

La connexió natural que es construeix sota dos pols aparentment oposats amb la sensibilitat de Miki i l’atreviment i sinceritat de Paula, floreix en una cançó sense restriccions, aliats per emocions profundes i instintives. Així es veu reflectit en un videoclip colorit i despreocupat.

Després del seu darrer llançament amb Alfred García “Electricitat”, una cançó en català amb què transmeten un missatge d’esperança i felicitat, Miki canvia el rumb, sense oblidar la seva essència encoratjadora i irresistible i aposta per una composició més festiva i despreocupada.

- Publicitat -