Foto: Xavi Souto

L’Alvert és un cantant que sempre ha sentit atracció pel món artístic, la sensibilitat i la creació. Ha tocat des de la dansa urbana, el teatre, la fotografia, la pintura, el tatuatge… però, des de sempre, el que l’ha acompanyat ha estat la música. Porta 12 anys formant-se en dansa urbana i tres creant les seves pròpies composicions, amb tot tipus d’influències: des del rock psicodèlic/progressiu fins al jazz, blues, hip hop dels 90, i l’actual emergent indie-pop català.

Totes aquestes referències l’han dut a publicar les seves primeres cançons a les plataformes de manera auto-editada. Ara, prepara el seu renaixement de la mà del segell Delirics després de participar al Talent Show de TV3: Eufòria.

Publica ara ‘Crema Catalana’, un single fresc, modern i trencador, que comença a fer que l’Alvert s’alliberi emocionalment i expressi i reivindiqui el seu particular contacte amb l’amor cap a un altre noi.

- Publicitat -

‘Crema catalana’ neix com una dedicatòria informal a la seva parella. L’artista català volia dedicar-li una cançó, però sense que fos un tema típic, profund ni súper íntim. Va composar un tema animat, alegre i divertit, i simplement li va enviar a través del mòbil. Des d’aleshores, no han pogut parar de cantar-la i ballar-la a tot arreu: a casa seva, a la dutxa, al cotxe… Les petites coses de la vida també són això. No tenir un missatge massa profund i deixar-se emportar per un sentiment pur i impulsiu.

Arriba ara aquest reggaetón català sense filtres a l’hora d’expressar l’amor, que se surt de l’estil habitual de l’Alvert i que entra més en el terreny de la música urbana amb característiques també del Hip Hop old school. La producció ha estat a càrrec del Marc Gelabert, productor de grups com Iglú o el Lluc, a la direcció el Pol Mansachs, i en la direcció de foto el Xavi Souto.