Després de publicar alguns senzills que ja han estat tot un èxit com ‘CREMA CATALANA’, ‘LA TEVA OLOR’ i l’estiuenca ‘EMBOLIK’, Alvert presenta l’últim avançament del seu primer disc de la mà de la Cooba: ‘CORS’. Nom també del seu primer àlbum que sortirà el 26 de gener.

L’amor a la música, a la família, l’amor a primera vista, l’amor passional, l’amor d’estiu, el desamor, l’amor propi i l’amor a l’amistat. Vuit amors que l’Alvert ha viscut i ha volgut recollir en forma de disc, el seu primer disc: ‘CORS’. En aquest treball, el cantant de Mataró s’allibera, se sincera i presenta totes les seves facetes. Un àlbum informal, amb ganes de jugar i fer somriure l’oient.

Amb referents com Bad Gyal, Lola Índigo i la recent onada urbana catalana, ‘CORS’ pretén endinsar a qui l’escolti en un món de colors, fantàstic i a vegades, de plàstic i superficial.

- Publicitat -

La presentació del disc tindrà lloc el dia 1 de febrer a Heliogàbal.