L’amor a la música, a la família, l’amor a primera vista, l’amor passional, l’amor d’estiu, el desamor, l’amor propi i l’amor a l’amistat.

Vuit amors que l’Alvert ha viscut i ha volgut recollir en forma de disc, el seu primer disc: ‘CORS’. En aquest treball, el cantant de Mataró s’allibera, se sincera i presenta totes les seves facetes. Un àlbum informal, amb ganes de jugar i fer somriure l’oient.

Amb referents com Bad Gyal, Lola Índigo i la recent onada urbana catalana, ‘CORS’ pretén endinsar a qui l’escolti en un món de colors, fantàstic i a vegades, de plàstic i superficial. Una crítica paròdica al “fast food” musical que està patint la indústria actual.

- Publicitat -

L’Alvert es posa en la pell d’un noi que fuig de tot això i ignora tots els temes austers i seriosos del món actual. Un noi que, simplement, pensa en divertir-se, enamorar-se i jugar amb tot el que l’envolta.