Encetar el 2023 amb música nova és una bona manera de començar l’any i més si és amb la bona energia que desprèn la música de Guillem Roma que acaba de publicar Equilibri. Una cançó d’amor lluny de tots els tòpics romàntics de les cançons d’amor on proclama deixar-se portar, estar obert a enamorar-se cada dia i gaudir de cada moment perquè les coses venen i marxen.

“Probablement aquesta és “la cançó d’amor” d’aquest disc. No hi ha cap frase típica, no hi ha cap lloc comú, no hi ha un t’estimo, però a vegades l’amor no està on sempre ens han explicat. Si sabem mirar el nostra dia a dia i la nostra quotidianitat, lluny de les escenes pel·liculeres segurament podem trobar-hi més amor del que imaginem. Això és una cançó d’amor sincer, d’amor canviant, d’amor humil, d’amor quotidià, d’amor sense expectativa, d’amor present” Explica Roma. I és que la nova cançó, a través del bon rotllo i un ritme que recorda l’estiu, ens transmet el missatge que vivim en món canviant, que nosaltres canviem amb ell i l’amor també. per això cal viure’l un regal. La cançó és un cant a les coses senzilles, a la màgia del dia dia, al poder-se despertar cada matí i tornar-se enamorar.

Guillem Roma fa una aposta renovada amb la sonoritat d’aquestes noves cançons que ha publicat. Una proposta original on recupera un so natural però contundent que fusiona per una banda el color orgànic de la fusta de les guitarres i la proximitat honesta de la veu i per altra banda un univers sonor que embolcalla les cançons amb ritmes contundents i elements electrònics. Una combinació guanyadora que aconsegueix que la cançó encomani aquesta frescor, que faci ballar però que no perdi la proximitat i naturalitat del que explica i que defineix l’energia a la que ens té acostumats el músic. A la producció Guillem Roma ha treballat amb Adri González i Didak Fernandez de Trampoline Music i ha comptat amb companys músics destacats de l’escena com Jordi Bastida a les guitarres o Miquel Sospedra al Baix així com la seva germana Marta Roma als cors. A les mescles hi ha hagut Panxii Badii i al màster Victor García. Un treball meticulós on es nota que s’ha cuidat cada detall i confeccionat amb un equip de luxe. Un plaer per les orelles i els sentits

- Publicitat -

Amb aquesta nova cançó Guillem Roma anuncia també la data de llançament d’aquest nou àlbum que esperem per el 2023. Serà el dia 21 de Febrer després de publicar algun avançament més i abans de començar una gira amb les primeres dates anunciades i amb entrades ja disponibles. L’estrena serà a l’Atlàntida de Vic el 24 de Febrer, el 9 de Març a Madrid, el 16 de Març a Manresa i el 15 d’Abril tindrem l’estrena a Barcelona dins del Festival Cruïlla Primavera a la sala Apolo amb un concert especial.