Setmana intensa de novetats internacionals, des del disc de versions de Bruce Springsteen, el nou treball de Black Eyed Peas amb un bon grapat de col·laboracions, el directe dels MGMT o el retorn de l’excantant de One Direction Louis Tomlinson.

També trobem discs de Christine and the Queens, Rauw Alejandro, Kygo, Wizkid, una edició deluxe de Use your illusion I & II de Guns’n’Roses o la banda sonora de Wakanda Forever. A casa nostra tenim el disc de Laura Andrés ‘Kintsugi’, el retorn de Jo Jet i Maria Ribot o un Ep de la Ludwig Band.

- Publicitat -

Pel que fa a novetats musicals en trobem des de Rihanna, passant per Iggy Pop, un remix de Tiësto del gran èxit de Bizarrap, New Found Glory, dues nadales d’Els Amics de les Arts, Lau Gibert amb ‘Ni la moto’, Aitana, Oriol Cors, Ava Max, Punyent, Bounce Twice, Pantaleó, Anna Roig, Halldor Mar, Sigala, Julia Michaels, Galantis, Joe Jonas o Becky Hill entre altres.

Totes les podreu escoltar a la nostra llista de Spotify.