Els Amics de les Arts ens han apropat al Nadal abans d’hora, ja que aquest 11 de novembre han compartit un EP anomenat “Vides llunyanes“, format per dues cançons, una de títol homònim amb una Nadala pròpia del grup i una segona amb una versió del clàssic ‘El noi de la mare’.

En la primera compten amb la col·laboració de l’Orfeó Català, mentre que amb ‘El noi de la mare’ s’ajunten amb la gent de In Crescendo.

El disc compta amb els habituals Ramon Aragall i Pol Cruells, sota la producció de Roger Rodés i el mastering de Yves Rousel. El grup explica que es van gravar el mes de maig a Medusa.

- Publicitat -

La banda ha anunciat aquesta setmana els primers concerts de presentació del seu nou disc, amb dues parades al festival Strenes i una al Guitar Bcn. A totes elles s’hi ha de sumar una actuació al Canet Rock on faran sonar els seus grans èxits. Les entrades per tots els concerts estan a la venda al web del grup.