Després de dos anys de senzills virals, hits certificats i un segon lloc al Benidorm Fest amb ‘Ay mamá’, la cantant barcelonina ha publicat el seu primer disc, “La emperatriz”.

El disc inclou alguns dels senzills que ha anat presentant durant els darrers anys, com ‘Too many drugs’, ‘In Spain we call it Soledad’ o ‘Perra’. Però també inclou cançons inèdites com ‘Tú y Yo’ o ‘La Emperatriz’.

D’altra banda, Rigoberta Bandini ha estrenat nou videoclip d’un dels nous senzills, ‘Canciones de Amor a Ti’. Aquest està compost d’imatges casolanes i costumistes, d’amor i devoció cap a la seva família.

- Publicitat -

El dia 11 d’aquest mes comença el seu “RigoTour”, que la tindrà visitant diverses ciutats espanyoles durant el que queda d’any. Un cop l’acabi farà un descans. A Barcelona hi anirà el 24 de novembre a un Palau Sant Jordi que estarà ple de gom a gom per a cantar els himnes que la barcelonina ha creat els últims anys.