Fotografia: Nabil Elderkin

Black Eyed Peas han publicat ‘SIMPLY THE BEST’, una col·laboració amb Anitta i El Alfa. La cançó, acompanyada de videoclip, formarà part del pròxim àlbum del grup, que veurà la llum el pròxim 11 de novembre i es titularà “ELEVATION”.

Aquest tema combina perfectament l’estil brasileR d’Anitta amb el dominicà d’El Alfa i el ritme pop-electrònic inconfusible dels Black Eyed Peas. El videoClip, filmat a Los Ángeles, continua la tradició audiovisual del grup nord-americà, que no s’està de res.

- Publicitat -

Amb “ELEVATION”, el veterà grup vol expandir la consciència musical col·lectiva i empènyer els límits una vegada més. No hi podran faltar col·laboracions, com amb Daddy Yankee, Bella Poarch, Nicole Scherzinger o Ozuna. De moment, l’altra cançó que coneixem a part de ‘SIMPLY THE BEST’ és ‘DON’T YOU WORRY’, en la qual hi han participat Shakira i David Guetta.

Per a Black Eye Peas, comença una nova etapa.