Setmana amb un bon grapat de llançaments internacionals començant per la formació Blackpink que de ben segur arrasen amb “Born Pink” el seu segon disc.

També arriben nous treballs de Death Cab For Cutie, Suede, The Mars Volta (després de molts anys), Mura Masa, Ringo Starr, Blood Orange, The Proclaimers, LeAnn Rimes, Steve Aoki, Bazzi, Eros Ramazzotti, Marcus Mumford, Whitney o Noah Cyrus entre altres.

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals en tenim un bon grapat de casa nostra: Malson Atmosfèric, Pol Purgimon, Lowis, Guillem Ramisa, Samantha, Bounce Twice, Vienna amb Auxili, Fetus o Núria Graham. Més enllà del nostre país també editen nous temes You me at six, Gayle, Carly Rae Jepsen, Charlie Puth, Madonna, Ozuna, Anne Marie o Masked Wolf.

Les pots escoltar totes elles i alguna més a la nostra llista de Spotify.