Els titans de l’indie rock The Postal Service i Death Cab for Cutie continuen la seva icònica gira conjunta aquest 2024. La seva ampliació respon a l’enorme demanda dels fans després de les dates del 2023, aclamades per la crítica i de gran èxit. El tour co-encapçalat per les dues bandes va esgotar totes les entrades i va incloure actuacions consecutives al Madison Square Garden de Nova York, tres nits al Hollywood Bowl de Los Angeles i parades estel·lars a moltes altres grans ciutats, reunint més de 250.000 fans a estadis i amfiteatres emblemàtics de tot Estats Units.

Aquest extraordinari esdeveniment en directe celebra els 20 anys dels àlbums seminals de cada banda llançats el 2003: Give Up de The Postal Service, amb certificat de platí per part de la RIAA (Recording Industry Association of America) i Transatlanticism de Death Cab for Cutie , el seu quart LP d’estudi. Dos clàssics publicats amb vuit mesos de diferència i creats amb un pressupost total de gravació de només 20.000 dòlars.

Benjamin Gibbard, cofundador d’ambdues bandes, seguirà fent doblet en les dates del 2024, interpretant Give Up i Transatlanticism al complet amb els seus respectius companys de banda.

- Publicitat -

Els fans d’ambdues formacions estan d’enhorabona, ja que ara portaran la seva inoblidable gira el 27 d’agost al Poble Espanyol de Barcelona. La inscripció a la prevenda és oberta des d’aquest moment fins a les 9:30h del 21 de febrer. La prevenda començarà a partir de les 10h del 21 de febrer i la venda general s’obrirà el divendres 23 de febrer a les 10h. Les entrades es podran adquirir mitjançant lasttour.org.