Després de l’èxit d”Ay Mamá’, que ja acumula més de 25 milions de reproduccions a Spotify, Rigoberta Bandini torna amb una proposta radicalment diferent: ‘A Todos Mis Amantes’.

En aquest nou tema, Paula Ribó demana perdó a tots els seus amants per haver-los ferit i trencat el cor, per culpa seu anhel de llibertat. Diu que porta una vida sencera fugint i “persiguiendo ser la perra sin collar de esa canción”, referenciant ‘Perra’, un dels seus temes més escoltats. Amb aquest missatge melancòlic, la cantant ofereix una cançó molt més tranquil·la i, podríem dir, més clàssica que les anteriors. Amb una base de guitarra i la seva veu despullada, no té gaires més elements que els cors i un sintetitzador.

Seguint en la mateixa línia, el videoclip també és força senzill. Consta dels quatre membres de la banda interpretant el tema amb algunes pantalles al seu voltant on apareixen unes cares que canten els cors. El director, Salvador Sunyer, ja va dirigir el videoclip d”Ay Mamá’, tot i que un i l’altre no tenen res a veure.

- Publicitat -

Tenint en compte el gir de guió que ha fet Rigoberta Bandini amb aquest senzill, serà interessant veure com l’incorporarà en els seus directes perquè encaixi bé en el conjunt. La seva pròxima presentació serà aquest divendres al Primavera Sound, on actuarà per segona vegada en aquesta edició.