Sense Sal van anunciar el passat mes de març que després d’onze anys dirien adéu amb una darrera gira, que aniria acompanyada d’un senzill final ‘Mira on som‘, del qual avui n’han presentat també el seu videoclip, que ha dirigit en Pau Garriga.

La banda terrassenca mostra imatges de quan van començar fa 11 anys i donen les gràcies als seus seguidors per haver-los acompanyat al llarg d’aquest període.

La cançó ha estat produïda per Miki Santamaria de Doctor Prats. Una cançó optimista que recorda el que han viscut com a grup, amics i família que han estat. Parla que es van llançar als escenaris i malgrat tot, res no els va parar i van aconseguir els seus somnis sense planejar-ho. Una cançó optimista, de superació amb un so pop-electrònic, les seves característiques trompetes i matisos indies.

- Publicitat -

La gira farà parada a la Patum de Berga i finalitzarà el 16 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona.