Sense Sal dirà adéu als escenaris aquest 2022. Després d’11 anys, 4 discos, una cinquantena de cançons, i més de 250 concerts, el grup posa punt final al projecte.
Per a fer-ho, han celebrat una gira de comiat que va començar a la primavera i que acaba amb el seu concert final a la Sala Apolo de Barcelona aquest divencres 16 de desembre de 2022.

Sense Sal deixa enrere una trajectòria de més de 250 concerts, havent actuat als principals escenaris del país. I una discografia d’una cinquantena de cançons, entre elles ‘La Sortida’ (2019, Música Global), que acumula milions de reproduccions a les plataformes digitals.

Com a regal per a tots els seus seguidors, van publicat també un últim single titulat “Mira on som”, una cançó que parla de camí viscut plegats i posa en perspectiva tot allò que han viscut junts. La dediquen tant al projecte com a la gent que els ha seguit tots aquests anys.

- Publicitat -

“Mira on som” és un homenatge a la trajectòria del grup, fent un recorregut pels seus reptes, pors i alegries. Una cançó optimista que recorda el que han viscut com a grup, amics i família que han estat. Parla que es van llançar als escenaris i malgrat tot, res no els va parar i van aconseguir els seus somnis sense planejar-ho.