Sense Sal han començat el mes de juny alegrant el dia als seus seguidors amb l’estrena de ‘Com abans’, la seva nova producció que arriba dos anys després de temes com ‘La sortida’ i ‘Estima lliure’.

Una cançó carregada d’optimisme i que evoca les ganes de viure el moment. És un cant a la vida, a apreciar els moments quotidians i reivindica les ganes de vibrar, de nou, de la música en directe. La cançó ha comptat amb la producció de Miki Santamaria, i manté la voluntat del grup de fer música festiva per ballar a les festes majors i festivals aquest estiu.

Sense Sal presentarà el nou tema i el nou directe per una vintena d’escenaris aquest estiu, com per exemple la Festa Major Terrassa, les Barraques de Sitges o el Festival Sota la Palmera de Tarragona, entre molts d’altres.

- Publicitat -

El videoclip recull imatges de diferents concerts de la banda i ens deixa encara amb més ganes de tornar a veure’ls en directe com abans de la pandèmia.