Lluc és un jove artista del Baix Montseny, de Santa Maria de Palautordera. Amb 19 anys, segueix el seu projecte musical que comença l’any 2019 amb la sortida de diversos senzills que el van fer treure el cap a l’escena catalana. Així doncs, ha convertit la seva passió per escriure des de ben petit i la seva curiositat constant per descobrir artistes de tota mena, en ser un d’ells.

Els últims dos anys, en Lluc ha estat treballant en aquest nou àlbum titulat ‘Benvolguda Nostàlgia‘. Un nou disc que va sortir a la llum el passat 29 d’abril, amb 10 cançons, col·laboracions potents com amb la banda Iglú, i en el qual trobem lletres que parlen sobre el primer amor, la idealització de la infància i les seves aspiracions a la vida.

Generació del 20‘ és la cançó que tanca el nou disc del cantant i que ve acompanyada d’un videoclip fet pel Miki Lloret i el Jordi Palau, on veiem moltes cares conegudes, ja que el Lluc volia que tots els artistes que admira formessin part de la cançó. Així doncs, les veus de Massaviu, Iglú, Roserona, Pol Bordas, Socunbohemio, Pau Roget, Moli i el mateix Lluc, són les veus protagonistes d’aquest tema.

- Publicitat -

La producció, també feta a casa amb el Biel Colomer, Marc Gelabert i les guitarres de Marc Hampshire, tanquen el treball del Lluc i afirmen un fet que cada cop és més visible: la nova escena que creix al voltant del Baix Montseny agafa força. Amb l’Entitat Creativa de Massaviu com a epicentre del projecte, els artistes queden connectats i es retro alimenten, creant així una nova onada d’artistes i projectes: ‘La Generació del 20’.