Fa ja uns mesos que Julen anunciava la publicació del seu primer disc “Caiguda Lliure” amb una data que cada cop s’aproxima més. És aquest divendres 6 de maig que veurà la llum  el que és el primer treball del cantant.

És així com, Julen, ja ha avançat alguna de les cançons que formaran aquest àlbum. ‘Una cançó‘ va ser la primera i ara, un temps més tard, el cantant publica ‘Proposo’ el que és el segon avançament del seu disc i que ja es pot escoltar a totes les plataformes.

‘Proposo’ compta amb una sonorització diferent de l’anterior senzill, de caràcter més íntim i personal tot mantenint la mateixa essència que caracteritza el cantant. Així doncs, amb aquesta nova proposta veiem impresa la versatilitat de l’artista que ja s’anava mostrant amb les versions que publicava a les xarxes.

- Publicitat -

A més a més, i igual que l’anterior cançó, el segon senzill compta amb videoclip que ha estat dirigit per Marta Mas i és protagonitzat per Andrea Carbó amb l’aparició del mateix cantant.

Tot i que encara no ha sortit el disc, aquesta cançó ja s’ha pogut anar escoltant en els potents directes que ha fet Julen i la seva banda per presentar el seu disc. La propera cita, la primera amb el disc ja a la venda, serà una setmana després de la publicació de l’àlbum (el divendres dia 13 de maig) a Reus a la sala “Lo Submarino”. Les entrades es poden comprar a la mateixa web del cantant.