Després de que en ple confinament aconseguís fer-se un lloc a les xarxes creant cançons a l’estil de destacats artistes del panorama musical català com Oques Grasses, Buhos o Stay Homas, i després de l’èxit del seu primer senzill, en Julen Gerrikabeitia es decideix llençar al buit per publicar el que serà el seu primer disc.

El treball, que es publicarà el proper divendres 6 de maig i que ja ha anunciat ell mateix a les xarxes, portarà per títol “Caiguda Lliure“. Un disc que comptarà amb 8 cançons escrites pel propi artista que mantenen la seva essència i estil personal.

Tot i que ja hem pogut comprovar la versatilitat que té l’artista, l’àlbum servirà per reafirmar-ho amb cançons marcades pel seu propi estil amb el caràcter sincer que el defineix.

- Publicitat -

Entre les cançons que Julen incorpora al disc s’hi troba “Una cançó” que és el senzill que va servir com a carta de presentació de l’artista i que ja va publicar fa un temps enrere. A aquesta cançó, que ja coneixem de sobres, l’acompanyaran altres títols com Vertígen, La nit més curta o Estiu del 2010 entre d’altres, tot compartint la sonoritat i l’essència de que defineixen a Julen.

A més a més, l’artista ja ha anunciat les primeres dates de la presentació del seu disc. La seva primera parada serà a Vic aquest proper dissabte 23 d’abril acompanyat dels Buhos que també actuaran a la sala La Cabra.

La producció del disc “Caiguda Lliure” ha estat al càrrec de Adrià Martínez, Mauro Cavallaro i Sergi Bagó que han procurat buscar noves sonoritats, actuals i fresques. La mescla la ha realitzat el mateix Sergi Bagó i la masterització ha anat a càrrec de Carles Puntí.

A la carrera musical que Julen ja porta a l’esquena ara se li suma aquest nou projecte que arrenca en solitari i que de ben segur serà tot un èxit.