Foto: Ricard Such

Vittara surt a la llum amb el seu primer treball “dosmilset”. D’aquesta creació també n’és responsable la Julieta, que ha estat durant un any i mig com una integrant més del grup. Segons l’Oriol Darnés, integrant de Vittara i excol·laborador de Primera Fila, ha estat molt fàcil treballar amb la cantant barcelonina. També assegura que aquest fet ha ajudat a la creació de “dosmilset”.

La temàtica d’aquest treball és la melancolia i l’amor vist des d’una dualitat platònica. La veu de la Julieta s’encarrega de la part més emocional i la de l’Oriol, de la més racional. D’aquesta manera, durant les cinc cançons de l’EP, veiem una fusió de dues històries narratives que acaben trobant-se en l’última cançó del disc, “Els llocs on vas”.

De fet, “Els llocs on vas” va sortir el passat 23 de març com a avançament del treball i ja vam poder gaudir d’aquesta cançó en directe en el concert de la Julieta a l’Heliogàbal.

- Publicitat -

El dia d’avui, Vittara no ha fet oficial la data de cap concert en el qual podem gaudir del directe de “dosmilset”. Per part de la Julieta, forma parts dels cartells del Maleducats, del Magnífic Fest i del Fred Festival, com ja havíem comentat.