Foto: Adrià Garnica

Segona nit consecutiva amb un Heliogàbal a vessar. Aquesta vegada ha estat el torn de Julieta. La barcelonina ha presentat el seu primer àlbum, “Juji”, que va sortir el passat 15 de desembre.

Si podem dir que aquest treball és energia, emoció i contrast, el directe ha estat exactament el mateix. Una barreja de cançons melancòliques, però a la vegada amb uns ritmes “disco” que han fet que el públic no parés de ballar i emocionar-se alhora. L’exemple més clar d’aquesta contraposició ha estat amb “Cada cop que em mires”. En aquesta cançó, l’artista diu que “es trenca per dintre” i els presents seguien el ritme de la música alhora amb el seu cap.

Julieta també va aprofitar per mostrar una demo d’una cançó autoproduïda, la qual encara no va dir el seu nom ni va donar detalls, però que ja es veia que era “marca Julieta”. A l’escenari també hi va pujar l’Uri Darnés, cantant de Vittara i excol·laborador de Primera Fila. Junts van cantar “Els llocs on vas”, un tema que va sortir el 23 de març i que el públic ja se’l sabia al peu de la lletra.

- Publicitat -

Altres cançons que van sonar van ser “Si ha de ser serà” i “Tum valores”. Ambdues van seguir amb el que ja hem comentat de la contraposició. Les dues també van ser de les més cantades pel públic de l’Heliogàbal.

La rebuda d’aquest concert pels assistents va ser tan forta que, quan ja s’havia cantat l’última cançó, “Algun dia”, aquests van convèncer a la Julieta perquè continués. El resultat? Una segona escolta de “Tum valores” amb el públic entregadíssim i gaudint fins l’últim instant.

El nom “Julieta”  l’hem de começar a tenir en compte, ja que està deixant de ser una promesa. De fet, ja podem dir que comença a formar part del present del panorama català. La confirmació de la seva presència al Festival Maleducats i al Magnífic Fest ho demostra.