Fa uns dies, Paula Ribó, més coneguda com a Rigoberta Bandini, va anunciar a través de les seves xarxes que s’acostaven novetats. “Dentro de una semana es el día de la madre y aunque yo no sea El Corte Inglés vengo cargada de sorpresas“, va piular.

Alguns seguidors ja s’intuïen per on anirien els tirs, i poc després es van confirmar les sospites. La cantant catalana va publicar una foto al seu compte d’Instagram, on anunciava que el dia 1 de maig, coincidint amb el dia de la mare, sortirà a la llum el videoclip de la cançó ‘Ay Mamá’. A la imatge se la pot veure amb un vestit futurista, probablement del rodatge. Així doncs, ja podem preveure per on estarà encaminat.

- Publicitat -

Si amb això no n’hi havia prou, la cantant catalana va deixar anar una altra bomba: una “nova” versió de la cançó: ‘Ay Mamá (Génesis)‘. Diem “nova” perquè, com ella ha explicat, aquesta és una de les moltes opcions que van quedar enrere en el procés de producció. La versió definitiva conserva alguns dels versos mítics de l’original (“No sé por qué dan tanto miedo nuestras tetas” o “A ti que tienes siempre caldo en la nevera”), però l’estructura de la cançó és bastant diferent i inclou, també, altres estrofes.

L’estil musical també ha canviat bastant entre una versió i l’altra; la que acabem de descobrir és bastant més electrònica que la que va ser definitiva. Tot i els canvis, aquesta nova-vella cançó també té molta força, però caldrà veure quina rebuda té per part del públic en els pròxims dies.

‘Ay Mamá’ ja s’ha convertit en tot un himne. Tot i que la cantant no va aconseguir anar al Festival d’Eurovisió, el seu tema va ser un dels més aclamats al Benidorm Fest. De fet, ja acumula més de 22 milions de reproduccions a Spotify.

L’espera pel videoclip es farà llarga, però d’aquí menys d’una setmana i en una data molt encertada, ja podrem gaudir de l’art visual de la cançó que, difícilment, deixarà ningú indiferent.