Ple d’amor” (RGB Suports, 2021) és el primer senzill del nou treball de Xarim Aresté, que formarà part del seu cinquè disc que sortirà el dia 4 de març i que duu per nom Ses entranyes

“Ple d’amor” parla del govern de les emocions; de la saviesa que ens interpel·la a través de les entranyes; de lo fiable que és la pell de vellut: de la ciència del subjecte sempre ridiculitzada per la falsa racionalitat. L’artista explica que “som una planta que sent, que pensa i que es mou. Però ni els animals ni els vegetals tenen por a la vida. No pot ser natural doncs aquest pànic immobilitzador, aquest terror a l’existència que regeix la nostra cultura. L’amor sí que és natural. I la veritat és que tot és ple d’amor.”

“Ple d’amor” surt acompanyat d’un videoclip, gravat a Flix per La Mosca de la Tele el gener del 2022 on Xarim Aresté es passeja per el poble que l’ha vist créixer amb un cor gegant.

- Publicitat -