Suc i Sopes arriben des de Ciutadella de Menorca amb el seu debut “Mai me pens“, títol que fa referència a una frase feta que significa que qualsevol cosa és inesperada, difícil de creure o impensada.

Aquest divendres arriba aquest debut format per 12 cançons, algunes de les quals ja hem anat coneixent els últims mesos.

Suc i Sopes va sorgir amb la manera de viure i sentir els estius a Ciutadella de Menorca, entre acampades, festes i vetllades d’un grup de joves on la música sempre hi ha estat present.

- Publicitat -

El disc porta una introducció en format poema on es fa menció a diversos conjunts i músics menorquins que han anat obrint camí per la música local en català i on el grup vol agrair aquestes influències ja que han estat per ells uns referents i els que els han portat a treure “Mai me pens”.