El disc debut de Suc i Sopes veurà la llum a inicis del 2022. Amb el títol “Mai me pens“, s’ha volgut fer menció a la inesperada trajectòria que els ha portat fins aquí. I és que tal com explica el grup, en els inicis era impensable acabar gravant un disc de tot temes propis.

Ara, el primer treball sortirà amb 11 cançons, 4 de les quals ja són a totes les plataformes digitals, més una cinquena ‘Vuitè Far’, estrenada aquesta setmana.

El disc porta una introducció en format poema on es fa menció a diversos conjunts i músics menorquins que han anat obrint camí per la música local en català i on el grup vol agrair aquestes influències ja que han estat uns referents i els que els han portat a treure “Mai me pens”.

- Publicitat -

L’estil del disc segueix l’estela dels temes ja publicats. S’ha cercat en tot moment tractar temes relacionats amb vivències reals del grup de joves Menorquins que som, tant des del punt de vista festiu, com emotiu, com amorós.