Samantha anuncia nova cançó per aquest divendres. Es dirà ‘Sóc la d’ahir‘, i ha estat creada al costat de l’Adrià Salas que n’és el compositor, al costat del nostre company músic Àlex Pérez que n’ha fet la producció i els arranjaments, mentre que la mescla ha estat de l’Alex Carretero.

Samantha ens parla a “Sóc la d’ahir” del fet que no existeix una Samantha bona, ni tan sols una de dolenta, sinó que hi ha moltes facetes diferents de l’artista, totes molt segures, confiades i amb una personalitat pròpia, però ni millors ni pitjors les unes de les altres.

La cançó arriba acompanyada d’un videoclip que també s’estrena avui, on Fat Raudo Produccions (Joan Grau) ha sumat forces amb Filmbymadness per a dur a terme aquesta producció.

- Publicitat -

Durant el videoclip, acompanyem a Samantha com a espectadors en un dia de rodatge, on podem veure la seva versatilitat, com adopta diferents rols, però també la seva faceta més propera: una persona que canvia amb el temps igual que ho fem tots.

L’artista de Beniarrés, que ara es troba immersa en la gira Todo de mí que acabarà el 14 de gener al Teatre-Auditori de Sant Cugat