Aquest últim divendres d’octubre ens deixa “Equals” el que pot suposar un dels discs més venuts del 2021 a tot el món. El nou disc d’Ed Sheeran arriba en un moment on senzills com ‘Bad Habits’ i ‘Shivers’ triomfen a tot el món. El disc està format per 14 cançons i comença amb l’energia de ‘Tides’, però també trobem balades, temes amb un so acústics i cançons molt pop.

Alfred García presenta “1997″ el disc que serveix com a continuació de “1016” (sembla que li ha agafat gust a això de nombrar els discs amb números), i inclou algunes col·laboracions i cançons en diferents idiomes.

The War on Drugs també editen un dels llançaments destacats de la setmana amb “I don’t live here anymore” que suposa el cinquè treball del grup.

- Publicitat -

La setmana també ens deixa recopilatoris, cares B, rareses, remixos, d’artistes i grups com Pink Floyd, Richard Ashcroft, Motorhead, Johnny Cash, R.E.M., Spice Girls (amb els 25 anys de Wannabe) o Megan Thee Stallion. També tenim produccions de casa com Tenda, Maria Hein, Joa Lwest o Joan Pau.
Pel que fa a novetats musicals arriba un bon grapat de noms: Imagine Dragons, Camila Cabello amb Myke Towers i Tainy, Meduza amb Hozier, Joel Corry amb Mabel, Metronomy, Walk the moon, David Guetta amb Bebe Rexha, Mike Posner, Kungs, Inna, Conan Gray, Macklemore, Katy Perry, Kasabian, Alicia Keys o Neon Trees.

Aquí a casa tampoc ens quedem curts i podem escoltar noves produccions de Rigoberta Bandini, Pupil·les o El Pony Pisador. Un dels membres de 31 FAM, Bandam, de la mà del seu amic i artista també de Sabadell, Donka, presenten ‘La vida va bien’.