Mazoni estrena avui divendres “Zombies“, primer avançament del seu esperat nou disc “Ludwig“, que publicarà el 5 de novembre. El single ja sona a totes les plataformes i també compta amb un videoclip, realitzat pel col·lectiu Guardas Forestales.

En el nou projecte, Mazoni compta amb un aliat de luxe: Ludwig van Beethoven. L’obra del mític compositor alemany serveix de base i inspiració per a les noves cançons d’un Jaume Pla que suma un nou gir inesperat a la seva trajectòria.

“Ludwig” ha estat guardonat amb el III Premi Espai Ter que atorga l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i compta també amb el suport a la producció de la Marfà – Centre de Creació Musical (Girona).

- Publicitat -

Les primeres presentacions en viu tindran lloc el 31 d’octubre a l’Espai Ter (Torroella de Montgrí, entrades ja a la venda) i el 13 de novembre a l’Auditori de Girona.