El passat divendres 23 de juny, Mazoni va presentar el seu nou single titulat “Balla amb mi”. Després de llançar la balada “Sense pluja però amb diluvi” al febrer, l’artista de la Bisbal ha contraatacat amb un estil més electrònic i rítmic en aquest nou tema inèdit. A més, “Balla amb mi” és la cançó oficial del festival de dansa Figueres es MOU 2023 i ja es troba disponible a totes les plataformes de música.

Enguany, Mazoni celebra el seu 20è aniversari i aquesta efemèride coincideix amb un moment de canvi pel projecte liderat per Jaume Pla, originari de l’Empordà. El grup compta ara amb una nova formació, amb Natán Arbó al baix i Adrià Bravo als teclats i programacions. Junts, han iniciat una gira commemorativa i estan llançant una sèrie de singles.

Del 27 de juny al 2 de juliol, el festival Figueres es MOU presentarà 25 espectacles de dansa a la capital de l’Alt Empordà. La majoria d’aquests espectacles seran gratuïts i es realitzaran als carrers i places de la ciutat, amb l’objectiu de fer que l’expressió artística de la dansa sigui accessible per a tothom.

- Publicitat -