Txarango tanquen una etapa amb “El Gran Ball” un doble disc ple de col·laboracions on repassen tota la seva trajectòria musical amb amb 27 de les seves cançons més característiques interpretades per la pròpia banda, al costat de músics com: Lluís Llach, Stay Homas, Gerard Quintana, Joan Garriga, Judit Neddermann, Zoo, Joan Dausà, Lluís Gavaldà, Koers, Miki Núñez i Dave Zulueta, Alba Reche, Nil Moliner, Ciudad Jara, Natxo Tarrés, Marcel i Júlia, Xavi Sarrià o Doctor Prats entre altres.

El disc es va publicar en una edició limitada, que va anar a parar a les mans de moltes de les persones que havien adquirit entrades per la seva última gira, i que van decidir bescanviar-ho per una còpia física del disc.

El disc es pot descarregar gratuïtament al web del grup o escoltar-lo a Youtube i Spotify.

- Publicitat -

Txarango ha rebut dos discs d’or destacables: El primer per les més de 20.000 unitats venudes del seu darrer disc d’estudi De vent i ales editat el mes de juny de 2020 i el segon, per les 23.500 unitats d’aquest darrer disc, El gran ball.

Txarango ha decidit mantenir la versió de ‘Mil ocells’ amb Pau Donés, traspassat fa un any i aquesta cançó és l’única que no té una nova interpretació.