Txarango ha posat punt final a la seva vida com a banda amb un comunicat a través de les xarxes socials.

El grup lamenta no haver-se pogut acomiadar sobre els escenaris tal com estava previst, però la situació ho ha fet impossible.

La banda es mostra feliç de tot el que han pogut compartir al llarg d’aquests anys i agraeixen tota l’estima al llarg d’aquest viatge.

- Publicitat -

Txarango són conscients que no han pogut dir adéu sobre un escenari i deixen la porta oberta a fer-ho en un futur quan les condicions siguin òptimes.

Pots llegir el comunicat a continuació:

Com bé sabeu, fa molt temps que vam anunciar el final d’aquest camí amb un darrer disc de comiat i una darrera gira. Després de gravar el disc va arribar la Covid-19 portant amb ella una situació nova per a totes, que ens va obligar a desmuntar i a cancel·lar la gira.
Durant aquest temps ens hauria encantat poder fer alguns concerts de comiat on celebrar en directe les cançons, igual que ho hem fet tantes vegades al llarg de tots aquests anys, saltant i ballant plegades a cor obert, en un esclat sense mesures, i acomiadar aquest viatge amb una gran festa; però la situació ho ha fet impossible.
I la vida camina i el temps va portant nous presents… Tot viatge te un principi i un final i ara ha arribat el nostre. Avui, amb l’alegria de qui sap que ha pogut viure una aventura extraordinària, us comuniquem que ho deixem aquí. Ho tanquem amb un somriure al cor. Un somriure gegant. Des de l’agraïment més pur i amb el millor dels nostres desitjos per a totes aquelles persones que ho heu estimat tant com nosaltres.

Ha estat un viatge llarg, ple de reptes i aprenentatges, intens com la vida que es viu al màxim. Txarango ha ocupat tota la nostra vida durant més d’una dècada. Ara ens toca deixar espai per viure altres coses. Deixar que bufi fort el vent i estendre les ales.

Gràcies de tot cor a totes les ànimes boniques que heu format part d’aquest camí. Gràcies a la vida que ens ho ha deixat viure. La vida que sempre sap.

Sabem que ens ha quedat pendent un comiat als escenaris, potser un dia el camí i les condicions ens deixen fer-lo.

Però avui, tanquem una aventura grandíssima conscients de que aquest és el seu darrer gran aprenentatge; aprendre a tancar, a desprendre, a acomiadar amb tota la seva dimensió i tota la seva lleugeresa.

Amb vosaltres, el millor dels nostres desitjos. Tot l’amor del món.
Bona sort i bon viatge!

Ens queda per sempre la vida guardada a les cançons 🙂

★ Amb aquest tancament, les persones que tenien entrada pel Clownia 2019, que s’havia anat aplaçant, rebran un correu pel retorn de l’entrada. Tota la info a les xarxes del Clownia.