Segonamà tornen de la manera més explosiva possible amb ‘Sempre que m’oblido’, una cançó que proposa homenatjar dècades passades sense oblidar les produccions actuals més urbanes i el R&B que predomina en el seu darrer i tercer disc ERIAL (Música Global).

Aquest treball pretén rememorar la dècada groovy, ja que està impregnada dels estils més ballables que van predominar durant els anys 70′. Estem parlant del funk i la música disco.

La cançó parla de la superació d’una ruptura sentimental, des del moment més colpidor i fins a l’alliberació i acceptació de la nova situació. El vídeo, en canvi, és una comèdia delirant on tots els personatges que apareixen són interpretats pels membres del grup. A més de la participació de l’actriu protagonista Mireia Ferré.

- Publicitat -

El vídeo té una estètica retro i vintage fusionada amb elements actuals. Ha estat dirigit per Marcel Alcántara i capta l’essència del grup del Camp de Tarragona, el bon rotllo i l’humor que impregna la seva amistat.

El grup, que aquest any complirà deu anys, segueix fusionant estils i apuja la seva aposta amb un so energètic i una producció destinada a les pistes de ball i els directes.