Foto: Gerard Cardona

Avui, divendres 13 de novembre, ha sortit a la venda i ja es poden escoltar a totes les plataformes digitals els deu temes que formen part d’ERIAL (Música Global, 2020).

Tot i ser el seu tercer disc, el grup es planteja aquest treball com un debut, ja que hi trobem un important canvi d’estil. En aquest nou àlbum, la principal referència és l’R&B americà i britànic. Hi trobarem reflectits els seus gustos musicals actuals i les influències internacionals que els han fet vibrar i els han inspirat a crear nova música.

Després de dos anys de treball, el grup estrena un projecte que consta no només d’un nou disc, sinó que inclou una nova estètica visual realitzada per un equip creatiu liderat pel dissenyador gràfic Max Gener. Tot gira al voltant d’ERIAL, un concepte que es basa en la particularitat de trobar les espècies més sorprenents en els paisatges més àrids. Al final això esdevé una metàfora: les seves cançons s’han acabat convertint en aquestes espècies, diferents, innovadores i transgressores.

- Publicitat -

El disc compta amb la producció de Carlos Manzanares (Avatar) i ha estat enregistrat a El Tercero Studios (Barcelona).

Segonamà publica aquest treball en un moment difícil per a tothom i que afecta greument a la cultura i a la música en directe. Tot i això, el següent repte del grup és la posada en escena d’aquest àlbum, ja que compten amb el punt fort de ser pioners en portar a l’escenari, la mescla d’R&B, música urbana i cançó d’autor, en format de banda.