El primer àlbum de Pelat i Pelut arriba amb tota una declaració d’intencions: portar-nos la bona sort. Ho fan mirant a la mala sort de cara amb 13 cançons. Un disc fresc, ple de fusió de ritmes mediterranis i amb unes lletres optimistes que conviden a moure el cos.

A la formació osonenca no li fa por enfrontar-se a les supersticions de malastrugança, al contrari, les desafia utilitzant-les com a imatge del disc: creuar-se un gat negre, passar per sota una escala, brindar amb aigua, deixar la bossa de mà a terra, etc. Al final diuen que és una qüestió d’actitud i per aquest motiu van publicar el primer single (Senyor planeta) el 13 de febrer, el segon (Ennuvolat) el 13 de març i aquest disc surt el 13 d’abril.

El públic coneix Pelat i Pelut perquè sempre han fet rumba catalana, i els encanta, però aquest cop han decidit fer un pas endavant i despullar-se davant del públic i fer la seva pròpia música. Un salt que vol homenatjar tot allò que han après i que a la vegada els ha fet descobrir el seu propi so.

- Publicitat -

La banda, integrada per nou músics, ha compartit escenari amb Oques Grasses, La Pegatina, La Troba Kung Fu, Quimi Portet, Rumba Tres, Kaotiko, El Canijo de Jerez, entre d’altres. I han col·laborat en treballs d’Oques Grasses i Txarango.

El directe de Pelat i Pelut serà un espectacle que no deixarà els malucs indiferents, potent i intens, que farà honor a l’herència de La Troba Kung Fu, Peret i tants d’altres.