The Sey Sisters amb ‘What is Freedom for you’ conviden a reflexionar sobre la llibertat i com la viuen en una ciutat aparentment cosmopolita com Barcelona, posant el focus en com les persones migrants i racialitzades viuen la llibertat i la falta d’ella des dels marges, des de la comunitat i la cura, amb el Sindicat Ambulant de Manters de Barcelona, com a referents de la lluita i l’autogestió.

The Sey Sisters creuen en la importància de fer comunitat i xarxa, i el 23 d’octubre, per estrenar el videoclip, faran una acció conjunta amb el Sindicat de venedors ambulants Top Manta, ja que ells són els principals protagonistes d’aquest vídeo. Volen aprofitar que han tingut dies molt difícils amb l’intent de desallotjament de les últimes setmanes per donar-los suport. Serà una acció curta, on ells podran explicar la seva situació actual i com des de fora ens hi podem vincular i ajudar-los.

- Publicitat -