FESTIVAL MUSICA’T PALS és el nom d’aquesta programació que fa un pas endavant i programa durant els mesos de juliol i agost concerts d’artistes de gran qualitat i amb espectacles pensats per a un públic que gaudeix escoltant la música i amb una proposta familiar per no deixar a ningú sense música.

Pals és un poble situat al bell mig de l’Empordà i format per 3 nuclis que ofereix als visitants un ampli ventall de possibilitats per gaudir-ne durant tot l’any. És un dels municipis més coneguts i visitats de la comarca per la bellesa del seu paisatge i la riquesa del seu llegat històric i patrimonial.

El Musica’t Pals creix i sense oblidar el concerts a la fresca d’anys anteriors, vol esdevenir una programació de referència. Per això presenta 4 noms que fan que el municipi esdevingui un punt de referència musical per aquest estiu. Obrirà la programació el 18 de juliol Cris Juanico, el seguiran, el 8 i 9 d’agost, The Sey Sisters i Xiula, i Roger Mas tancarà el Musica’t el dia 22 d’agost.

- Publicitat -

Tots els concerts són gratuïts i es faran al pati de Ca la Pruna i a la Plaça de Catalunya. Les entrades tot i ser gratuïtes s’han de descarregar a través d’internet per tal de poder gestionar la reserva de les localitats. Les entrades es poden aconseguir a través de www.pals.cat.