La banda australiana Tame Impala ha publicat videoclip d’un dels temes del LP llançat el 14 de febrer d’enguany The Slow Rush. “Is it True es converteix en el segon tema amb videoclip de l’àlbum, després de l’èxit Lost in Yesterday.

En el videoclip podem apreciar a Kevin Parker filmat en VHS tocant la bateria i ballant, amb alguns efectes psicodèlics característics de la banda. Tot i ser un videoclip força més senzill que l’anterior esmentat “Lost in Yesterday“, encaixa a la perfecció amb l’alegria que desprenen teclat, baix i percussió conjuntament amb una lletra que parla de la incertesa de l’amor juvenil. Cap novetat respecte a l’estàndard habitual del geni australià

El vídeo arriba una setmana després que Kevin Parker sorprengués l’audiència amb una versió del hit de 070 Shake, Guilty Conscience. Un tema força estrany, que abusa excessivament de la bateria, però que ha agradat als seus fans.

- Publicitat -

Recordem que Tame Impala és una de les novetats del cartell de l’any vinent a l’edició Primavera Sound 2021, en el que també hi seran artistes com Bad BunnyTyler The Creator i Freddie Gibbs entre molts altres.