Halsey

El confinament ha fet que molts artistes optessin per altres vies a l’hora de fer videoclips musicals, com Halsey i Marshmello, que després d’un mes de la publicació del seu single ‘Be kind’ han estrenat nou videoclip amb decoració totalment virtual.

El videoclip, ambientat en el món de l’anime i inspirat totalment al Japó, gira entorn la cantant estatunidenca qui des del principi, amb una perruca rosa, balla una coreografia que ha preparat ella mateixa durant el confinament. Halsey el mateix dia en què el videoclip sortir a la llum, va penjar un vídeo a les seves xarxes socials de com assajava la seva coreografia asseguda en una cadira perquè tenia el turmell fracturat.

- Publicitat -

No és fins al final del videoclip que podem veure a Marshmello dins de la càmera, però el seu símbol d’identitat, apareix en tot el vídeo, ja que, és la flor que agafa Halsey en algunes ocasions per ballar. Tot i això alguns fans creuen que el missatge escrit en japonès al costat de la bicicleta que apareix al minut 1:44 fa referència al productor i dj.

Pel que fa a la producció del videoclip ha sigut totalment atípica, ja que la productora ha utilitzat una càmera Bolt, un aparell que recull totes les dades dels moviments a priori i que després grava pràcticament de manera independent, sense operaris ni ajudants de càmera.