L’artista de R&B i compositor Leon Bridges, publica “Inside Friend” amb John Mayer. Aquest single especial, que no està lligat a un àlbum o part d’un projecte major, va ser gravat durant una improvisada sessió de jam session i estudi l’any passat.

Diu Leon: “El concepte de ‘Inside Friend’ va sorgir de Mayer i jo fent broma en l’estudi sobre la data ideal per a un introvertit o una persona casolana com jo. Estic de gira la major part de l’any, així que prefereixo convidar a una noia al fet que se sent còmoda a casa en lloc de sortir a un lloc ple de gent. Va quedar en segon pla per un temps perquè no encaixava en el context del meu tercer projecte, però l’estat actual en què estem globalment ens obligar a desenterrar això i acabar-lo. Espero que la gent ho trobi relaxant i edificant mentre ens amaguem a l’interior i travessem això.”

“Inside Friend” és un dels molts llançaments recents de Leon, seguint els passos de Texas Sun, un EP en col·laboració amb Khruangbin, així com la seva participació en “July” de Noah Cyrus.

- Publicitat -