El 2022 no serà un any qualsevol, ja que Porta Ferrada, degà dels festivals d’estiu a Catalunya, arribarà a la seva 60 edició en plena forma. Un aniversari molt especial que celebraran a Sant Feliu amb tot luxe de detalls i una programació espectacular, que inclourà tot tipus de propostes perquè ningú es perdi aquesta gran festa.

El festival anuncia, doncs, els primers noms del cartell, amb raons de pes com el retorn de la brasilera Marisa Monte, el pop-soul de Leon Bridges, l’inimitable Jamie Cullum i l’ndie-folk de Kings Of Convenience. També arribaran a Porta Ferrada les gires de comiat de llegendes com són Joan Manuel Serrat i els britànics Simple Minds, mentre els catalans Sopa de Cabra i Nil Moliner demostraran per què segueixen sent favorits del públic. Els clàssics disco-funk de Kool & the Gang i els ritmes urbans i calents de Nathy Peluso completen aquesta primera porta oberta a la gran celebració de les 60 edicions del festival de Sant Feliu de Guíxols.

Les entrades es posen a la venda aquest dimarts a les 12 del migdia al web del festival.

- Publicitat -