“Ha arribat l’hora i venim amb tot el que hem viscut, a la intempèrie sense espasa i sense escut!” Aquests són els primers versos de ‘Sí’, el tema debut de No Logo, el nou projecte musical de KikoTur, fundador i compositor d’Aspencat.

Dos anys després del comiat d’Aspencat, el passat novembre arribava la notícia de l’inici d’un projecte en solitari d’un dels líder de la banda de Xaló. Kiko Tur presenta el projecte, No Logo, en el que música i transformació social es donen de la mà.

Ara estrenen el single de l’àlbum debut que presentaran al febrer. El seu primer concert serà a la Telecogresca, el festival universitari que se celebra el 28 de març al Parc del Fòrum, però ja compten amb confirmacions de places grans com el Canet Rock, l’Ítaca de l’Estartit o El Tingladu de Vilanova i la Geltrú.

- Publicitat -

‘Sí’ arriba acompanyat d’un videoclip dirigit per David Freixanet (Drop&Vase) i produït per Celofan d’estètica molt pròxima als orígens d’Aspencat.