Fa poc menys d’un mes que veia la llum ‘Sí’, el tema debut de NO LOGO, el nou projecte musical de Kiko Tur, fundador i compositor d’Aspencat. El mateix Kiko Tur ha anunciat avui que suspèn “tots els concerts de NO LOGO previstos per aquest 2020 i posposa el llançament del disc per més endavant”.

El motiu d’aquesta pausa inesperada de No Logo és l'”estat d’ansietat i bloqueig” que ha irromput en el procés de creació i enregistrament del disc. Pren la decisió de parar el rellotge d’aquest projecte “després d’escoltar l’opinió dels metges i de molta reflexió“.

En el missatge agraeix el suport rebut dels festivals que l’havien contractat, els tècnics, els companys del grup, l’equip de management i a totes les persones que esperaven l’inici d’aquest projecte.

- Publicitat -

La presentació oficial del disc havia de ser durant la Telecogresca i posteriorment estava previst que actués a festivals com el Cruïlla l’Ítaca o el Canet Rock.

View this post on Instagram

Estimats/des, M’adrece a vosaltres per comunicar-vos que necessite parar el rellotge de NO LOGO. El darrer mes he arribat a un estat d’ansietat i bloqueig que no m’ha permès avançar en el procés de creació i enregistrament del disc. Aquest circumstància, sumada a la proximitat del llançament i dels primers concerts de la gira m’ha abocat a una situació de col·lapse absolut que m’ha fet perdre tota l’energia i la il·lusió dipositades en aquest projecte des de l’inici, fins al punt de no permetre’m fer vida normal. És per això, que després d’escoltar l’opinió dels metges i de molta reflexió, hem decidit suspendre tots els concerts de NO LOGO previstos per aquest 2020 i posposar el llançament del disc per més endavant. Vos assegure que no ha estat una decisió gens fàcil per a mi, però és l’única que he sabut trobar. A totes les que esperàveu el disc amb ganes, a les que ja teníeu l’entrada comprada, a tots els festivals i festes majors que havíeu dipositat la vostra confiança en nosaltres, vos demane disculpes des del més profund del meu cor i vos agraïsc infinitament la comprensió i empatia. Estic segur que tard o d’hora ens retrobarem. Per altra banda, voldria agrair especialment tot el suport i l’escalf, que he rebut i seguisc rebent en aquests dies tan difícils per part d'Èxits Management amb l’Ixent Sampietro al capdavant. Així com per part de Pro21 Cultural i Halley Records. Gràcies per ser-hi sempre, família. En la mateixa línia, m’agradaria trobar les paraules adequades per agrair tot el talent dipositat i tot el suport rebut de part de l’equip humà que hem format a Vic amb el Joan, el Ferran i l’Ariana. Sou molt grans. I als músics, tècnics i staff -Jaume, Nèstor, Natxo, Marc i Laura- que s’havien sumat a aquesta aventura que tardarà una mica més en arrencar. Gràcies de tot cor. I per concloure, vull donar les gràcies a les companyes de la @Telecogresca per l’oportunitat que ens havien donat de presentar el disc en un escenari incomparable i per comprendre amb absoluta humanitat la problemàtica, tot i el poc temps de reacció. Vos anime a tots a gaudir d’aquesta celebració. Una abraçada molt forta. Kiko Tur.

A post shared by NO LOGO (@nologo_org) on