El 6 de juny es publicarà “Tim“, el disc on trobarem les darreres composicions d’Avicii, que va deixar abans de posar fi la seva vida fa cosa d’un any. El seu equip ha estat treballant per acabar el disc que havia deixat a mitges i avui ja en podem escoltar el primer avançament, ‘SOS‘, on de nou hi posa la veu Aloe Bacc, com ja va fer al seu moment amb ‘Wake me up’, una de les exitoses cançons del DJ suec.

Avicii feia servir Fruity Loops per produir les seves cançons i a través de les funcions de guardar d’aquest programa, els seus amics i productors Albin Nedler i Kristoffer Fogelmark van poder rastrejar i preservar les polsacions del teclat i l’ordre amb el qual estava tot el material creat.
La lletra de la cançó parla de les seves pròpies lluites, que finalment no va poder superar.

Tots els guanys del disc aniran per la fundació que la família va crear i que vol crear consciència sobre les malalties mentals i el suïcidi.

- Publicitat -