El disc pòstum d’Avicii anomenat “Tim” inclou algunes col·laboracions interessants com les dels Imagine Dragons, Aloe Blacc o el vocalista de Coldplay Chris Martin, que el 2014 es va ajuntar amb el suec per crear junts ‘Heaven‘ i que dos anys més tard Avicii va deixar en una versió final que ara ha vist la llum.

Ara s’ha presentat un vídeo on podem escoltar la mencionada cançó. Està dirigit per Levan Tsikurishvili, que va estar treballant amb Tim des de 2013. Durant aquests anys, van fer 8 vídeos musicals, 3 pel·lícules de concerts i 2 documentals junts. En 2016, just després del seu últim show, Tim, el seu amic de la infància Awat, i Levan, van passar 19 dies a illa Santa Maria, Madagascar. Van parlar de tot, van riure, van jugar al Monopoly, van estar amb lèmurs, i van explorar tota l’illa junts. Ara, dos anys i mig més tard, Levan ha tornat a l’illa per recordar a Tim, per honrar el seu llegat i per recrear els records que romandran amb ells per sempre.

- Publicitat -